dimarts, 20 de desembre del 2011

Crònica de la Festa de Nadal

Dissabte 17 de desembre va ser l'últim dia d'esplai del trimestre (o de l'any 2011 si ens posem dramàtics) i per estar a l'alçada dels esdeveniments vam celebrar la Festa de Nadal. s'acosta Nadal i amb ell tota la parafernàlia lluminosa i sonora però també existeix un Nadal diferent, més "nostru"; de germanor, de fraternintat, de retrobament amb la família i amb un mateix, auster, responsable i solidari ( tan debò durés tot l'any).
L'equip educatiu vam pensar en combinar tot això en una coctelera i esperar el resultat. D'aquesta manera se'ns va acudir el seguent: en petits grups aprofitaríem per parlar i debatre amb els infants que significava per ells el Nadal, com el vivien, si canviarien alguna cosa...Després de treure'n conclusions es van envalentonar a fer una representació per grups sobre els valors del Nadal, representacions que van ser força originals i van agradar molt.

En acabar les representacions el fred va estar apunt de glaçar-nos a totes, però per sort el grup de Supergrans ens tenia preparada una agradable sorpresa: xocolata desfeta amb melindros, que ajudava a passar el fred siberià i alhora retornava la sensibilitat a parts del cos que ja donavem per glaçades.
Havent recuperat forces i calor va començar el Mercat d'Intercanvi, una manera de conscienciar a tothom que les coses no han de perquè tenir una vida limitada i que quan tu ja no les utilitzes algú altre en pot fer ús. Un Mercat que va estar dividit en cinc seccions: Joguines, Llibres, CD's, Roba i Pongos ("¿donde lo pongo?") esperem que us agradés i féssiu bons intercanvis ja que potser de cara a l'any que ve ho tornem a repetir.

Recordar-vos que ens veiem el 27 de desembre a les nou del matí a Jardinets de Gràcia, per allò de les colònies de Nadal!

L'equip educatiu us desitgem unes Bones Festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada