dimecres, 7 de desembre del 2011

COLÒNIES DE NADAL!


Benvolguts/des pares i mares,

Com tots sabem el Nadal s’acosta i, per tant, també els llums al carrer, els grans àpats, les reunions familiars..., però no ens podíem oblidar que el Nadal a l’esplai també s’acosta! És per aquest motiu que us volem recordar que les Colònies de Nadal d’aquest any es duran a terme del 27 al 30 de desembre i la nostra destinació serà la casa Miravall, que es troba a la Juneda (Lleida).

Sortirem el dia 27 de desembre a les 9:00h als Jardinets de Gràcia i tornarem el dia 30 a les 18h al mateix lloc. El preu de l’excursió és de 110€ i les inscripcions es podran fer des d’avui mateix i fins el dia 17 de desembre, el dia de la nostra festa de Nadal!

Podeu inscriure-us-hi de dues maneres:
1.- Anant a la secretaria de l’esplai de dilluns a divendres de 16h a 21h.
2.- Trucant al telèfon de secretaria 93 217 41 08 també dins els mateixos horaris i fent l’ingrés a Caixa Catalunya al número de compte 2013-0205-10-0206089115.
Recordeu que, si alguna família té cap problema amb el preu de l’excursió, podeu parlar amb secretaria i junts trobarem una solució fàcil i discreta.
En aquestes colònies cal PORTAR:
Motxilla: sac de dormir, pijama d’hivern, 3 mudes i una de recanvi, unes sabates de recanvi, un polar gruixut, bufanda i guants (farà força fred!), necesser (amb pasta de dents, raspall de dents, pinta, colònia, sabó de mans, desodorant, xampú, sabó del cos...), tovallola gran, una lot, cantimplora ...
Àpats: l’esmorzar i dinar del primer dia.
D’altra banda, recordem que CAL NO PORTAR cap aparell electrònic (mòbil, mp3,...) ni diners.

Ens veiem aviat!!
* Pels nens que no són de l’esplai 135€
L’equip de monitors i monitores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada