dilluns, 5 de març del 2012

Tot el que has de saber sobre l'Arrossada!

Benvolguts pares i mares,

En aquesta època de l’any en què l’hivern ja s’ha acabat i el fred també, l’esplai proposa activitats una mica més engrescades i diferents de les de la resta del trimestre. Per tant, aquest mes us presentem i us engresquem a participar, com cada any, a l’Arrossada que serà el Dissabte 24 de Març!!

L’arrossada es pot dir que és una petita competició on participem tots i totes (nens, monitors i pares). Consisteix en preparar la millor paella i després gaudir dels resultats culinaris tots plegats. Els que vulgueu participar en el concurs -que esperem que sigueu molts, seguint la dita popular de “quants més serem més riurem”- esteu citats a les 10:30h a l’esplai on, com podeu imaginar-vos, us esperarem amb moltíssimes ganes per començar a cuinar. I els que només vulgueu gaudir-ne esteu citats a les 13.30h a l’esplai per tal que a les 14h comencem a dinar tots plegats, tot i que si voleu venir abans i donar un cop de mà, sereu benvinguts!
Recordeu que a les 16:30h hi haurà esplai normal.

El preu per persona és de 8 euros i per a les famílies nombroses el preu a partir del tercer fill serà gratuït. I el preu pels nens del grup de petits són 6 euros.

Podeu inscriure-us-hi fins el dia 17 de març de dues formes:
1. Anant a la secretaria de l’esplai de dilluns a divendres de 16h a 21h.
2. Trucant al telèfon de secretaria 93 217 41 08 també dins dels mateixos horaris i fent l’ingrés a Caixa Catalunya al número de compte corrent: 2013-0205-10-0206089115.

Recordem a tothom que cal portar got, plat i coberts reutilitzables, NO DE PLÀSTIC, per persona.

L’Equip de monitors i monitores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada